Disco in the kitchen

Idag skulle jag och Charlie handla, kan väl säga att det gick sådär bra att ta sig dit och hem! Isak och Robin var inte till så mycket hjälp precis!  När vi skulle åka hem tog vi första buss som körde åt fel håll! Jag blir arg och säger till Charlie att vi tog fel buss och Charlie har inte fattat det och tror att vi åker rätt! Haha så vi fick gå hela vägen tillbaka! Sen gjorde vi god mat på lite saker som vi slängde ihop! Till efträtt blev det dans i köket med Kane och Matt! Åh vad jag trivs!

Snart ska vi åka in till Brighton och lyssna på lite band! Blir kul!

Per Moberg

Sitter och kollar på Per Moberg! Börjar gilla honom! Sjukt rolig kille! Speciellt när han blir intervjuad av Malou!




Shopping och jacuzzi!I

I fredags var vi på en av Brighton äldsta biografer och kollade på J edgar. Efter det drog vi och käkade fetaste hamburgaren någonsin, sedan drog vi till Mestmerist och dansade!

Igår var jag och brudarna och shoppade! Dock blev det inte så mycket för min del! Blev bara en mössa! Dock har jag köpt en jättefin Jeansjacka som jag är så nöjd över! Sedan åkte vi till Joanna och badade i hennes utomhus jacuzzi! Verkligen behövligt efter en heldag på stan!

Idag när vi vaknade sprang jag och charlie en liten runda till den lilla mysiga bondgården! Sedan satt vi på trappen och läste tidningar! Sedan har vi pluggat en massa..Helt slut i huvudet nu! Ska äta snart! Det blir värt!





                                              



JAG ORKAR INTE MER!

Jag orkar inte mer nu! Överallt finns det hur mycket fina kläder somhelst och det är så mycket jag vill ha! AHH!


Fika, plugg och brittisk standup komiker!

Igår åkte jag, Joanna och Challe in till Brighton och pluggfikade! Det var mysigt! Hittade ett jättemysigt cafè! Finns ett x-antal av dem här! Efter det gick Joanna och jag runt i lite småbutiker och dog lite på allt fint som finns!  Sen åkte vi hem och sedan tillbaka in till Brighton för att gå och lyssna på musik på en mysig pub med mina fina klasskamrater! Träffade även på Björn som kände att han ville hänga med oss! Kvällen slutade dock lite konstigt då en standup komiker började driva med oss/Emelie och vi vartvungna att gå för att hinna med sista bussen! Så alla bara lämnade honom när han stod och pratade med oss! De enda som var kvar var Några som hade spelat och hans polare! Jag kanske inte vet vad jag vill bli när jag blir stor! Men en sak som jag vet som jag inte vill bli är standup komiker! Annars var det en mycketmycket trevlig tisdagkväll!







                                    Hon blev lite gladare när hon hade fått sitt kaffe!




                                            Fina Björn!








Oxford!

Idag drog vi till Oxford sådär på lördagsmorgonen! Skittrötta och jättesega gjorde vi Oxford! Ska jag vara helt ärlig så var det kanske inte jättemycket att se men det var en otroligt mysigt! Vi var b.la där dom spelade in en liten del av Harry Potter! Det var väl det coolaste vi var med om haha. har inte så mycket mer att säga om denhär dagen men den var mysig!






London baby!

Idag drog vi till London med skolan! Det var faktiskt första gången som jag var i London och jisses vilken stad! Otroligt! Tyvärr var vädret inte det bästa och vi hann inte se så mycket inne i centrum men vi kommer att åka tillbaka masamassa fler gånger! Det vi gjorde var att gå på museum! vi skulle gå på ett museem var det räknat med men jag och Joanna gjorde alla tre! SCORE! Först var vi inne på naturhistoriska! Vi kollade in massa dinosaurier och andra fräsiga djur! Det var coolt! Iallafall T-rexen som rörde sig och hade coola läten för sig! Sen drog vi vidare till science fiction museet! Det var sådär! Det roligaste var nog att se oss själva hur vi kommer att se ut i framtiden! Samt hur vi såg ut när vi var barn och hur vi skulle se ut som män! Haha! Ah..Sen drog vi vidare till Victoria och Albert museet! Fanns mycket fin konst att kolla på! Så om man är intresserad av konst och mode så rekomenderar jag att åka dit! Efter att vi besökt museerna gick vi på en liten promenad med livets Caroline! Vilken fantastisk kvinna! Hon tog oss till en matmarknad som hade all möjlig slags mat! Sen gick jag och Joannan och kollade läget! Det var iallfall en mycket trevlig dag och jag ser verkligen emot att åka dit snart igen! När vi tillslut kom hem till Portslade igen drog vi hem till oss och lagade lite mat! Mycket trevlig dag! Oooja!










                                           
                                      Jag som bebis!





                                                  Jag som vuxen!




                                                     Jag som gammal!







                                                  Joanna som ehh bebis!




                                                  Joanna som gammal!


Reeegn

Det regnar, det är mörkt, läxor! Och jag har så ont i huvudet! Går över en sväng till fina Joanna istället! Hoppas jag inte går vilse! Borde ta med flyväst!

Väntan och Lewes

Idag begav vi oss till en plats som heter Lewes som är ett gammaltgammalt ställe där i princip alla hus byggdes på 1800-talet och ännu tidigare än så! 
Vi gick runt och kollade på slottet samt allt som fanns runtomkring! Dock gick vår rundtur rätt fort då vi satt fast i ca 1timma med tåg då bromsarna slutade fungera! (Living over the edge!) Så efter vår speedade rundtur satte vi oss på ett urmysigt cafè och käkade livets brownie och drack te och kaffe! Är heelt slut efter denhär dagen! Tror jag fick lite för mycket luft!














Tillbaka till 70-talet!

Vi drog till Mesmeris och hammnade på 70-talsspelningen! Mysig kväll!




















Indisk mat och te

Idag åkte vi in till Brighton för att inhandla lite nödvändigheter som Pennor, sudd och block! Efter att vi inhandlat dessa nödvändigheter gick vi till en mysig indisk, vegetarisk restaurang! Efter att ha ätit massor av indisk, vegetarisk mat  gick jag och Joanna till världens minsta te cafè cosy tea där Pernille, Emma och Hilda var.
Efter det åkte vi till en av de loka pubarna där Charlie och Maria var och kollade på fotboll, var en aningens obehagligt då stora tandlösa killar med läskiga tatueringar hängde, tror vi ska försöka hitta ett annat ställe till nästa gång! Cheers!











Bah chilla

Frukost, promenad, middag och Bridget Jones 2! Så kan man sammarfatta vår dag! Väldigt skönt att inte göra något!







                                                      Fina tjejer!





 


Brighton levererar

Det är fredag och efter att ha varit i skolan och handlat på vår favorit affär Tesco och tryckt in all vår mat i det lilla utrymme som vi har i samt kyl och frys och hunnit med en liten powenap så är vi på g!
Vår första utekväll i Brighton och det leverar! Maria och Joanna hittade en underbar pub som heter Mesmerist som förmodligen kommer bli vårt stammis ställe! Folk dansade tills stängning till den ljuva 50,60-tals musiken! Underbart! Vi var även på ett ställe som påminner väldigt mycket om centrum dvs inte så värt men inget blir tråkigt i Brighton! Kvällens fotograf var finaste Joanna! Gå gärna in på hennes blogg: http://joannainbrighton.blogg.se/






Jönköpingsbrudarna!

                                              Jönköpingsbrudarna!






                                                 Fina Pernille och Joanna!





                                          Pernille, Lii och Hilda






                                               Han blev så glaaad!





                                        


Sailermoon, min vän!

Nu har skolan börjat på riktigt! vi hade våra första lektioner idag! Engelska, yoga och screen printing, det vill säga tryck på tyg! På något lite konstigt sätt så känns det skönt att få lite läxor och känna att man börjar komma igång med plugget! Kom precis hem från en springtur i vårväddret och då överdriver jag inte nör jag säger vår! Börjar redan komma blommor lite väl tidigt kanske.

Igår hade vi frågesport och vinkväll! Galet svåra frågor men vi skötte oss bra! Dock vann vi inte men vi borde vunnit bara vårt namn var vinnar namn, sailermoon, min vän!






Vi var även i Brighton igår! Denhär staden har allt! Man känner sig som hemma direkt! Massvis med affärer, fik och retauranger. LIKE IT! Längtar till våren då det kommer vara lite varmare och ännu finare även fast allt redan är fint!

Ikväll ska vi bara äta och kolla på film! Skönt!

xoxo/Gossipgirl ;)

Första dagen i skolan

Då var första skoldagen avklarad! Skolan är otroligt mysig! Och lärarna är jättemysiga! Iallafall det lilla man fick se av dem idag! Vi gjorde inte så mycket idag utan det var mest en massamassa information!Väääldigt mycket att ta in! Imorgon dock ska vi ha prov! YES! Det var ju inte 100år sedan man hade prov..Aja får gå som det går! Sedan ska vi in till Brighton och kolla läget! Det ska bli niice!

Iallafall, denhär dagen har varit väldigt lugn! Jag och Charlotte sprang en runda ute på landet när vi kom hem! Så otroligt vacker är det! Verkligen den typiska bilden man har av England! Ska lägga ut bilder så fort min kamera känner att den vill börja leva igen!

Sedan åkte vi med Matt och handlade! väldigt spännande eftersom man inte hittar någonting! Som när vi letade ihjäl oss efter creme fraiche med smak som vi inte hittade men som fanns där och som inte smakade creme fraiche alls! Eller att vi råkade köpa kål istället för sallad som man skulle koka men vi käkade den rå samtidigt som vi satt och kollade på world's toughest truck driver! Var lika underbart som det låter! Haha.. Well nu ska vi nog dricka lite te, igen! Och lägga oss för att orka med detta tuffa test imorgon!

England! Nu är vi här!

Nu är vi äntligen framme! Efter denna oändliga längtan är vi nu här! Resan har gått väldigt bra för att vara oss! Vi hann med allt som skulle hinnas med, vi kom med rätt buss och slutligen en taxi som tog oss till vår värdfamilj! vi har redan druckit tre koppar te och jag har en känsla av att det kommer bli mer!

Brighton är så otroligt fint! Det är som på film! Alla dessa små hus som är så näranära!

Familjen är underbar! Matthew, pappan i familjen har redan dissat mig tre gånger! Känner mig redan som hemma!

För er som undrar, jaa... Charlotte, Maria och jag delar rum! Hur ska detta gå? Det kommer gå utmärkt!

Nu ska vi sova! Imorgon börjar vi skolan! Ska bli fantastiskt spännande!

Sov gott!








Hejdå Sverige!

Befinner mig nu ute i Gränna hos Charlotte! Har sagt hejdå till mamma och pappa men svårt att säga hejdå när det inte känns som att man ska åka någonstans! Blir nog lite jobbigare imorgon när man inser att man inte får se dem på ett tag..menmen!

Vi räknar med att åka klockan halv 2 inatt, dvs iingen sömn haha taggad! Nu ska jag och charlie äta soppa och kolla på sex and the city och hoppas på att vi kan sova lite innan vi åker!

ps vi tänkte lägga ut en peppbild men fick inte in den på datorn! YES England here we come!

Hejdå Sverige!



This will be my last goodbye

Hemma för sista gången på ett halvår..Har fortfarande inte fattat..men ack så taggad!

B R U N

Tröttnade på kändisskapet, byebye Amanda Fondell




Orkade inte med kändisskapet, byebye Amanda Fondell




Nyårsdagen

Nyår var lyckat! Har sådanna duktiga vänner som hade gjort så fint! Tack Emelie för att vi fick vara i din fina lägenhet! Nyårsdagen började med att jobba..sista dagen på jobbet, det kändes konstigt men gött! Sedan träffade jag några av mina finafina vänner och käkade den klassiska bakfyllematen (utan bakfylla) PIZZA!

Sedan blev det dans och annat spex i Sannas nya frääscha lya utan möbler (fast hon har golvvärme på toaletten och en diskmaskin så det väger upp! Vem behöver möbler då? Sedan förflyttade vi oss till David där ännu fler fina vänner fanns så det jag vill ha sagt med dethär rätt så meningslösa inlägget är att det var en jättefin nyårsdag!! Ps Köpte en nattmacka för 40kr som smakade spya! INTE VÄRT!

RSS 2.0