Vakna till liv igen

Lördag och söndag, finns inte så mycket o säga. Försökte att vakna till liv igen.




Där festen aldrig tar slut

Begav oss till våra vänner i hus nr 9 på lite middag, slutade dock i katastrof då mitt huvud bestämde sig för att plåga mig men förövrigt hade vi en fruktasnvärt rolig kväll!







Mind the gap



Åkte till London med denna underbara tös för att göra vårt projekt "London on a shoestring"! Hade tre underbara dagar med både nya och "gamla" vänner!





Packar

Imorgon åker jag och Joanna till London för att göra vårt arbete till activityweek. Vi får sällskap av Maria och Charlotte som också ska göra sitt arbete där! Ska bli sjuktkul! Dock går packningen inte framåt direkt men brukar alltid lösa sig!

Solen lyser himlen är blå ÅH vad det är skönt att leva då!

Har varit kanonväder idag! Var riktigt varmt ett tag, dock missade jag den varmaste perioden då jag var inne och sydde! (resultat kanske kommer) Vi firade med att sitta ute och äta i det fina vädret och efter skolan åkte jag och Charlie till Brighton och hängde vid havet där vi träffade Hilda en snabbis.I tisdags var vi och kollade på ett band som heter Kate, jag gillar dom för dom har en harpa som dock inte syns på bilden, men lovar den var där!, hur gött är inte det? Kan inget annat än le!








 

RSS 2.0