Första dagen i skolan

Då var första skoldagen avklarad! Skolan är otroligt mysig! Och lärarna är jättemysiga! Iallafall det lilla man fick se av dem idag! Vi gjorde inte så mycket idag utan det var mest en massamassa information!Väääldigt mycket att ta in! Imorgon dock ska vi ha prov! YES! Det var ju inte 100år sedan man hade prov..Aja får gå som det går! Sedan ska vi in till Brighton och kolla läget! Det ska bli niice!

Iallafall, denhär dagen har varit väldigt lugn! Jag och Charlotte sprang en runda ute på landet när vi kom hem! Så otroligt vacker är det! Verkligen den typiska bilden man har av England! Ska lägga ut bilder så fort min kamera känner att den vill börja leva igen!

Sedan åkte vi med Matt och handlade! väldigt spännande eftersom man inte hittar någonting! Som när vi letade ihjäl oss efter creme fraiche med smak som vi inte hittade men som fanns där och som inte smakade creme fraiche alls! Eller att vi råkade köpa kål istället för sallad som man skulle koka men vi käkade den rå samtidigt som vi satt och kollade på world's toughest truck driver! Var lika underbart som det låter! Haha.. Well nu ska vi nog dricka lite te, igen! Och lägga oss för att orka med detta tuffa test imorgon!

Kommentarer
Postat av: carro

gahh sa kul att det verkar bli sa bra!:) ah langtar efter att halsa pa (kan pa pa vandrarhem, ni verkar ha det trangt nog ;D) ah sa fort du vill maste du komma till oss i london, langtar ihjal mig! Kram

2012-01-10 @ 12:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0