Ritar

Suttit och ritat sen jag kom hem från skolan, var så längesedan man ritade...som ni kanske ser


London baby!

Jag och Charlie åkte till London över dagen och bara va! Hängde i b.la Hydepark där vi käkade lunch ute i solen! Var även på en rysk festival där vi dansade till ett ryskt band som kunde ha kommit direkt från melodifestivalen! OCH vi såg killen med säckpipan! Har varit kanon väder! Har tillochmed fått lite färg i ansiktet! kan inget annat en att älska denhär dagen!







Dagar som denna vill man inte ska ta slut!

Vakna upp hemma hos Pernille med finaste Hilda vid min sida och spookie "pernilles" katt på magen som ligger och spinner och passr på att vässa klorna på mig då och då. Går upp, sleten efter gårdagens partaj, äta omelett, Pernille är grym på att slänga ihop godaste omeletten! Åka hem tvätta bort gårdagens smink. Frihet!!! Åka tillbaka till Pernille, gå in till Brighton med Hilda, Emma och Pernille, solen lyser! Massa folk, alla kommer ut när solen lyser! Sätta sig på ett fik, bara sitta och njuta av fina vänners sällskap! Gå hem med Emma längst med havet! Prata om allt och ingenting. Se solen försvinna längst med horisonten, höra livemusiken och vågorna som slår mot den steniga stranden. Dagar som denna vill man inte ska ta slut!


Give it a break





A ginger in the kitchen

Fick med mig en ginger hem efter skolan! Gjorde min dag!




Hört att ginger går bra ihop med banan!





Vårkänsla

Charlotte och jag begav oss till affären för att handla lite och stötte på Robin! Vi hämnade hemma hos oss med te och en filt ute i solen! Tror bestämt att det var lite vårkänslor i luften! Väldigt härlig söndag. Nu; Plugga...






Shop until you drop!

Idag blev det Shopping! Hittade ett par finfina skor! Så är nöjd! Sjuktseg dock..Så nu sitter jag och charlie hemma och ska kolla på sex and the city och dricka te! Väldigt soft lördag! Hoppas ni andra har/kommer få en fortsatt trevlig helg!








Snusk apan!


Bridget Jones

Drog till Pernille med Hilda och kollade på Bridget Jones dagbok och käkade fruktsallad i mängder! Jag gillar dem! Och fruktsallad och all choklad som vi vräkte i oss! Underbart!


Men det doftar ju ljuvligt!

Vårt toapapper luktar gott! Konstigt men sant!

Valentines day

Valentine, hmm överskattad dag! Känns som att man måste göra något speciellt den dagen enbart för att den har en titel. Ska man inte visa sina nära och kära hur mycket man uppskattar dem varje dag? Nåväl, spenderade kvällen med ett gäng sköna bönor! Lagade lite mat ochsåndärnt. Sedan begav vi oss in till Brighton och lyssnade på lite band som spelade! Väldigt mysig kväll!





Roligt att mattanterna har nakenkalender


andas in, andas ut

Var så fint väder idag så gick ut en sväng! Hamnade på farmen och tog lite bilder bara för att jag kände för det. Bilderna är skit men djuren är fina! Här mår jag bra!












Lycka

I torsdags vart det utgång! Vi var på två olika pubar och röjde! Så helgen blir ganska så lugn! Igår hade vi tjejkväll här med de bästa! Är så fruktansvärt glad att jag har lärt känna så många fina människor! idag skulle vi åkt in till Shoreham men Maria mår dåligt igen stackarn..så hon och jag kör slappdag! Får se vad lördagen bjuder på!











Mysdag

Åkte in till Brighton med tjejerna! Satte mig på ett cafè med finaste Joanna och tjötade och glömde helt bort vår uppgift som vi åkte dit för att göra! Mysig dag helt enkelt! Nu ska jag skriva på min uppsats och bjuder på en pose på den! Maria bjussar med!




London, i am inlove!

Helgen har spenderats i London hos min älskade Caroline och hennes fina Tom! Började med att jag åkte livets buss vilket var väldigt värt eftersom den var superfräsh! När jag kom fram mötte Carro mig sedan virrade vi bort oss lite eller jag menar Carro hade dunderkoll så vi hittade snabbt och smidigt tillbaka till tunnelbanan! När vi kom hem drog vi till en indisk restaurang och åt massa mat! Efter det var vi ganska så trött så vi drog hem till deras lillalilla lägenhet och skulle blåsa upp luftmadrassen som jag skulle sova på! Dock blev det inte så mycket luft i den eftersom Carro blåste upp den med sin hårfön på varmvärme så den smalt! Men tanken var god då hon tänkte att hon skulle fylla den med varm luft så jag skulle vara varm! Tack! Så jag fick sova på 10 filtar istället! Funkade lika bra!



På lördagen åkte vi in till stan och köpte svenskt godis och gick till ett mysigt café med livets kakor! Sedan begav vi oss till Brittiska museet och kollade på mumier! Efter det gick vi till en mysig bar och käkade och sedan åkte vi tillbaka hem för att sedan gå ut igen! När vi kom tillbaka in till stan hade det blivit snökaos då London snöade sönder så alla halkade runt! Väldigt underhållande! Dock var det inte så underhållande att springa runt ute i snökaoset så vi bestämmde oss för att springa in på en pub sålänge! Vi tänkte att en pub med namnet The worlds end lät trevligt så vi gick in där och blev bemötta av världens deathmetal musik! Trodde jag skulle garva ihjäl mig men var på något konstigt sätt väldigt lycklig!

Sedan gick vi och dansade till lite 80-tals dängor vilket var lite av en besvikelse då de bara spelade låtar som man inte kännde igen! Men med Carro har man alltid kul så vi dansade på! På söndagen låg London under ett vitt täcke av snö så vii bestämde oss för att åka pulka på den trasiga madrassen! Det gick till en viss del bra, den andra delen gick inte så bra så vi drog till ett Hillsong möte! kan säga att det var ganska så hypat men intressant! Sedan åkte jag motvilligt hem! Även fast jag och min dunderförkylning fått uppleva mycket så känndes det endå jobbigt att åka ifrån London och min tvillingsjäl! Men vii ses snart igen <3 





ps. Tycker synd om Josefine Johansson att du inte fick vara med oss på våran roliga helg ;)


London calling

Kom precis hem från vårt klassevent som vi anordnade med klassen idag! Blev väldigt lyckat! Hade 5 kamp! Fina skolkommpisar man har! Imon åker jag till London till finaste caroline! Längtar ihjäl mig! Lyckades hitta en buss som går direkt till London! Tack gode gud! Vet precis hur det hade gått annars! Måste packa det sista! Så galet trött..Ciaoooo

RSS 2.0